iPhone 12: Η νέα συσκευασία και τα περιεχόμενα της

Όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια του Apple event, τα νέα iPhone 12 θα έρθουν με νέα συσκευασία και μειωμένα περιεχόμενα. Η εταιρεία αφαιρεί και επίσημα από τη συσκευασία των επερχόμενων συσκευών της το φορτιστή και τα ακουστικά, σε μία προσπάθεια να μειώσει την κατανάλωση σημαντικών υλών για κάθε iPhone που πουλάει.

Αυτή η μείωση των αξεσουάρ επιτρέπει 70% περισσότερες μονάδες να χωρέσουν σε μία παλέτα αποστολής, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές άνθρακα, καθώς το κουτί λιανικής θα είναι αρκετά μικρότερο. Συνολικά, η Apple εκτιμά ότι οι εν λόγω αλλαγές θα μειώσουν πάνω από 2 εκατομμύρια μετρικούς τόνους εκπομπών άνθρακα ετησίως, κάτι που αντιστοιχεί στην αφαίρεση 450.000 αυτοκινήτων από το δρόμο κάθε χρόνο.

Όμως, η Apple θα προσφέρει ένα νέο, ενισχυμένο braided καλώδιο USB-C σε Lightning με τα νέα iPhone 12. Επίσης, η εταιρεία θα προσφέρει έναν ακόμα πιο γρήγορο φορτιστή στα 20W, αν και δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, ο οποίος θα πωλείται ξεχωριστά. Να σημειωθεί ότι οι αλλαγές στη συσκευασία των νέων μοντέλων θα μεταφερθούν και σε όσα μοντέλα η εταιρεία συνεχίσει να πουλάει, όπως το iPhone 11 και iPhone SE 2020.

iPhone 12: Η νέα συσκευασία και τα περιεχόμενα τηςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης