FIFA 21: Το καλύτερο review όλων των εποχών για τη Switch έκδοση

Ένα από τα καλύτερα review της έκδοσης Nintendo Switch του FIFA 21 γράφτηκε από τον Simon Cardy του IGN και εμείς απλά υποκλινόμαστε. Αν κάνετε μία σχετική αναζήτηση στο Google θα δείτε ότι το παιχνίδι στην κονσόλα της Nintendo έχει βαθμολογία μόλις 2/10 στην ιστοσελίδα IGN. Αν σας φαίνεται περίεργο, τότε αρκεί να διαβάσετε την πρώτη παράγραφο του review.

Ο reviewer, Simon Cardy, ξεκινάει το review του με την παρακάτω παράγραφο:

Βλέποντας πως η EA απλά έκανε αντιγραφή και επικόλληση το περσινό FIFA στο Switch ξανά και φέτος – για άλλη μία φορά λέγοντας ότι έχει το ίδιο gameplay “χωρίς νέα ανάπτυξη ή σημαντικές βελτιώσεις” στη σελίδα του καταστήματος της, ενώ το χρεώνει στην ίδια τιμή των 49,99 $ / 44,99 £ – αποφάσισα να κάνω το ίδιο και να κάνω αντιγραφή και επικόλληση την κριτική μου για το FIFA 20 στο Switch ως το review μου για το FIFA 21.

Όντως αυτό έγινε. Η συνέχεια του κειμένου είναι το πραγματικό review του του FIFA 20, χωρίς καν να αλλάξει την ονομασία σε FIFA 21. Στην τελευταία παράγραφο και μόνο αναφέρει τις αλλαγές, όπως τα νέα roster των ομάδων και τη νέα αρχική οθόνη. Σημειώνει και πάλι ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο παιχνίδι στο Switch που είδαμε το 2019 και το 2018. Μπορεί κάποιοι να το σκεφτήκαμε, όμως το γεγονός ότι σε μία τόσο μεγάλη σελίδα κάποιος τόλμησε να το κάνει, πραγματικά είναι αξιοσημείωτο.

Πηγή

FIFA 21: Το καλύτερο review όλων των εποχών για τη Switch έκδοσηTechblog.gr

Νίκος Ζώης