Κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο σας ρωτήσαμε κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone, ένα ερώτημα που προφανώς για τις ανάγκες του κάθε χρήστη έχει διαφορετικές “παραμέτρους”. Είδαμε στις απατήσεις σας πως κάποιοι κρατάτε smartphone παραπάνω από 3 χρόνια (που ήταν το μέγιστο που θέσαμε), ενώ άλλοι αλλάζετε συχνότερα από 6 μήνες (που ήταν το ελάχιστο που ορίσαμε).

Από τις 1.263 ψήφους σας, το συντριπτικό 54% (664 ψήφοι) ψήφισε πως αλλάζει smartphone κάθε 2 με 3 χρόνια, αν και σε αυτούς λογικά περιλαμβάνονται και τα άτομα που τα κρατάνε παραπάνω. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η απάντηση “όταν χαλάσει” με 20% (255), ενώ κοντά ήταν η επιλογή “κάθε 1 με 2 χρόνια” με 19% (239).

Στις δύο τελευταίες θέσεις βλέπουμε τα άτομα που αλλάζουν κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο με 6% (73), ενώ φαίνεται πως από τους αναγνώστες μας ελάχιστοι αλλάζουν συχνά, μόλις το 3%, ή αλλιώς 32 άτομα που ψήφισαν. Οπότε, στο ερώτημα “κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone” η απάντηση θα μπορούσε να ήταν απλά “όταν είναι απαραίτητο”, μία απολύτως σωστή λογική.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους αναγνώστες μας και θα τα πούμε ξανά το ερχόμενο Σάββατο με νέο Poll.

Κάθε πότε αγοράζετε νέο smartphone [Αποτελέσματα Poll]Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης