Ανακοινώθηκε μαγνητικός ασύρματος φορτιστής για τα iPhone 12

Οι φήμες θέλουν το MagSafe να επιστρέφει ως η μαγνητική, ασύρματη φόρτιση των iPhone 12, με την κυκλοφορία νέου φορτιστή να τις επιβεβαιώνει. Ο λόγος για τον μαγνητικό φορτιστή της εταιρείας MPOW Japan, o οποίος ανακοινώθηκε μόλις και προσφέρει ασύρματη φόρτιση, ενώ παραμένει στη συσκευή μέσω μαγνήτη.

Η κατασκευάστρια εταιρεία περιγράφει τον εν λόγω ως “ασύρματο φορτιστή με μαγνητικό μηχανισμό σε σχήμα δαχτυλιδιού, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με τα νέα iPhone”. Αυτό θα επιτρέπει καλύτερες ταχύτητες φόρτισης για τα νέα iPhone 12, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους ενώ φορτίζουν. Η νέα τεχνολογία φόρτισης θα ονομάζεται MagSafe, μία ονομασία που έχουμε δει να χρησιμοποιείται στο παρελθόν από την Apple στη σειρά MacBook.


Αυτό βέβαια επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν την ανακοίνωση δύο νέων φορτιστών μαζί με τα iPhone 12. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν τα ονόματα MagSafe Charger και MagSafe Duo Charger, με το πρώτο να υποστηρίζει μία συσκευή ενώ το δεύτερο δύο. Όπως σημειώνει η MPOW, ο εν λόγω φορτιστής μπορεί να μη λειτουργεί με άλλες Qi συσκευές, οπότε ίσως η Apple κινηθεί σε εντελώς proprietary λύση.

Πηγή

Ανακοινώθηκε μαγνητικός ασύρματος φορτιστής για τα iPhone 12Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης