The Medium: Νέο trailer με ημερομηνία κυκλοφορίας


Μέσα από ένα νέο trailer ανακοινώθηκε επίσημα πως ο τίτλος The Medium θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για κονσόλες αποκλειστικά στα Xbox Series X και Series S, ενώ θα έρθει και στο PC την ίδια ημέρα. Μαζί, θα κυκλοφορήσει την ημέρα κυκλοφορίας του δωρεάν και στους κατόχους Game Pass για κονσόλες και PC.

Το The Medium πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα και ενδιαφέροντα παιχνίδια για φέτος, με την ομάδα Bloober Team να προσφέρει ένα ψυχολογικό horror game με δύο κόσμους. Στο παιχνίδι η Marianne μπορεί παράλληλα να ζει και στον πραγματικό αλλά και στον κόσμο των πνευμάτων, με τους δύο κόσμους να τρέχουν ταυτόχρονα.

Η περιγραφή του The Medium:

Ανακαλύψτε ένα σκοτεινό μυστήριο που μόνο ένα medium μπορεί να λύσει. Εξερευνήστε τον πραγματικό και τον πνευματικό κόσμο ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε τις ψυχικές σας ικανότητες για να λύσετε γρίφους που εκτείνονται και στους δύο κόσμους, να ανακαλύψετε βαθιά μυστικά και να επιζήσετε αντιμετωπίζοντας το The Maw – ένα τέρας που γεννήθηκε από μία ανείπωτη τραγωδία.

Πηγή

The Medium: Νέο trailer με ημερομηνία κυκλοφορίαςTechblog.gr

Νίκος Ζώης