Μάθε τα πάντα για το νέο Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10 Lite family revealed

Προσφέροντας μια από τις κορυφαίες διατάξεις κάμερας του κλάδου, η τετραπλή κάμερα του Mi 10T Lite διαθέτει φακούς υψηλής ευκρίνειας 64MP, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, κάμερα 2MP macro και αισθητήρα βάθους 2MP για κρυστάλλινη κάθε φορά εικόνα. Τα νέα εργαλεία λογισμικού, όπως οι έξι λειτουργίες μακράς έκθεσης, η δυνατότητα λήψης βίντεο με την τεχνική time-lapse, οι λειτουργίες Timed burst και Dual Video, προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα λήψης μοναδικών και ακόμα πιο δημιουργικών φωτογραφιών χωρίς την ανάγκη για αυτόνομο λογισμικό επεξεργασίας. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη selfie υψηλής ποιότητας από την μπροστινή κάμερα 16MP στην οθόνη του Mi 10T Lite.

Απόλυτη άνεση χάρη στην οθόνη τεχνολογίας AdaptiveSync 120Hz

Με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, το Mi 10T Lite προσαρμόζεται αυτόματα στον πιο κατάλληλο ρυθμό ανανέωσης ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλεται. Είτε κάποιος βλέπει ταινία, είτε παρακολουθεί μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά είτε παίζει ένα παιχνίδι για κινητά, το Mi 10T προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία θέασης η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με το εκάστοτε περιεχόμενο. Για όσους απολαμβάνουν την ανάγνωση στο τηλέφωνό τους αλλά θέλουν να αποφύγουν τη συνεχή καταπόνηση των ματιών τους, το Mi 10T Lite θα τους καλύψει πλήρως χάρη στη λειτουργία ανάγνωσης 3.0 – όπως στα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T.

Προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η μονάδα επεξεργασίας Qualcomm® Snapdragon™ 750G και της μπαταρίας 4.820mAh
Το τσίπσετ Qualcomm Snapdragon 750G προσφέρει απαράμιλλη απόδοση ισχύος, εκπληκτική τεχνολογία AI στη συσκευή και απίστευτα γρήγορη απόδοση. Με τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή 5G, το Mi 10T Lite προσφέρει 5G σε όλους. Επιπλέον, η μεγάλη μπαταρία 4.820 mAh που διαθέτει και οι δυνατότητες γρήγορης φόρτισης 33W επιτρέπουν στη συσκευή να διατηρείται ενεργή όλη την ημέρα.

Το μοντέλο Mi 10T Lite θα είναι διαθέσιμο σε 6GB/ 128GB.

Δελτίο Τύπου

Μάθε τα πάντα για το νέο Xiaomi Mi 10T LiteTechblog.gr

Αλέξανδρος Παππάς