PlayStation 5: Retailers ενημερώνουν για παράδοση προ-παραγγελιών το 2021

Ήδη γνωρίζουμε ότι η κατάσταση με τις προ-παραγγελίες για τα PlayStation 5 έχει ξεφύγει αρκετά, με τη Sony να απολογείται και να ζητά από τους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν λίγη υπομονή. Όμως, δε γνωρίζαμε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, μέχρι που μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες, το GameStop, αποφάσισε να ενημερώσει τους πελάτες που έκαναν προ-παραγγελία.

Συγκεκριμένα, το GameStop έστειλε ένα ενημερωτικό email σε όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία την κονσόλα, ενημερώνοντας ότι δε θα μπορέσουν να εκπληρώσουν την αποστολή έως και το 2021. Επίσης, ενημέρωσε τους πελάτες ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας, οπότε μπορούν να περιμένουν μέχρι το επόμενο κύμα αποστολών αν θέλουν.

Όμως, δεν είναι μόνο το GameStop. Η αλυσίδα ShopTo στο Ηνωμένο Βασίλειο ενημέρωσε τους πελάτες της ότι δε θα εκπληρωθούν τελικά όλες οι προ-παραγγελίες, ενώ και το Amazon ενημέρωσε ακόμα και άτομα που έκαναν προ-παραγγελία την ίδια ημέρα που άνοιξαν.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τα ίδια, με πολλούς φίλους της σελίδας να ενημερώνουν ότι ακυρώθηκαν προ-παραγγελίες τους από μεγάλα καταστήματα, ενώ η προ-παραγγελία τους έγινε το βράδυ της ημέρας που άνοιξαν. Μένει να δούμε πότε θα ηρεμήσει η όλη κατάσταση και θα αυξηθεί η παραγωγή.

Πηγή

PlayStation 5: Retailers ενημερώνουν για παράδοση προ-παραγγελιών το 2021Techblog.gr

Νίκος Ζώης