Μοιρασιά στο Αλκαζάρ για ΑΕΛ και Παναθηναϊκό (1-1)

Μοιρασιά στο Αλκαζάρ για ΑΕΛ και Παναθηναϊκό (1-1)

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς στο Αλκαζάρ μεταξύ της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Μακέντα και οι «βυσσινί» ισοφάρισαν με τον Πινακά στο 87’.

Μοιρασμένο παιχνίδι έγινε στο Αλκαζάρ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο σκορ στη πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με τον Μακέντα. Οι Αγιούμπ-Μακέντα έπαιξαν το 1-2 έξω από τη περιοχή, η μπάλα έφυγε πλάγια ο Αϊτόρ έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Μακέντα με προβολή άνοιξε το σκορ 0-1 στο 26’. Οι πράσινοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή στο τέλος του πρώτου 45αλεπτου πάλι με τον Μακέντα όπου με κεφαλιά αστόχησε ελάχιστα.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους καθώς η ΑΕΛ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με στατικές φάσεις απειλούσε. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο οι παίχτες του Πογιάτος έκαναν εύκολα το λάθος. Σε ένα από αυτά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Διούδης στο 66’ αντέδρασε σωστά προ του Μιλόγεβιτς διορθώνοντας το λάθος του Σάντσες. Κάτι που δεν έγινε στο 87’ όταν από γύρισμα του Τόρζε ο Πινακάς βρέθηκε μόνος του στη περιοχή και ανενόχλητος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Ντουρμισάι, Τόρζε – Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Βέλεθ

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (72’ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77’ Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (73’ Γκαζάλ), Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς (72’ Πινακάς), Τρούγιτς (57’ Πλατέλλας), Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (75’ Πούγγουρας), Μπουζούκης (88’ Σερπέζης), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Αϊτόρ (88’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (74’ Σαβιέρ), Καρλίτος (90’+2’ Ιωαννίδης).

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής

Αφήστε μια απάντηση