Έρχονται τα κλασσικά Metal Gear Solid, Castlevania και Contra στο PC

Η ιστοσελίδα Gematsu έφερε στο φως μία ενδιαφέρουσα ανακάλυψη, με την οποία η Konami φαίνεται να είναι έτοιμη να προσφέρει στους PC gamers συλλογές με αγαπημένα παιχνίδια παλαιότερων εποχών. Συγκεκριμένα, αρκετές σειρές της Konami βρέθηκαν στην επιτροπή Digital Game Rating της Ταϊβάν, με τις σειρές Metal Gear Solid, Castlevania και Contra να επιστρέφουν.

Η ιστοσελίδα έχει ξεχωριστά τα Metal Gear, Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 2: Substance, τα οποία φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν μεμονωμένα. Από την άλλη, ανέβηκε και το Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra, το οποίο πρόκειται για μία συλλογή με τα Calstevania, Castlevania II Simon’s Quest, Castlevania III Dracula’s Curse, Contra και Super C (ή αλλιώς Contra 2).




Τα παραπάνω παιχνίδια, σύμφωνα με την επιτροπή, θα κυκλοφορήσουν σε PC, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε πότε και σε τι τιμή. Επίσης, πρόκειται για τις αρχικές εκδόσεις των παιχνιδιών και όχι για remakes, κάτι που φαίνεται και από τα παραπάνω screenshots που υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Βέβαια μιλάμε για τίτλους περίπου 20 ετών, οπότε σίγουρα θα περιμένουμε κάποιες βελτιώσεις.

Πηγή

Έρχονται τα κλασσικά Metal Gear Solid, Castlevania και Contra στο PCTechblog.gr

Νίκος Ζώης