Nokia 9.3 PureView: Η τιμή του θα είναι τουλάχιστον 800 ευρώ

Μπορεί η HMD Global να έχει κρατήσει τα σχέδια της για την επερχόμενη ναυαρχίδα του Nokia brand μυστικά εδώ και αρκετό καιρό, όμως σιγά σιγά μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το νέο flagship της εταιρείας.

Ο γνωστός leakster για ότι αφορά τις συσκευές Nokia, @nokia_anew, μας ενημέρωσε πως υπάρχει ένα κατώτατο όριο τιμής που έχει θέσει η εταιρεία για το Nokia 9.3 PureView. Αυτό το όριο έχει οριστεί στα 800 ευρώ, οπότε η συσκευή θα κοστίζει τόσο ή παραπάνω από αυτό το ποσό. Βέβαια, ακόμα και σε αυτή τη τιμή, αν τα specs που αναφέρουν οι πηγές ισχύουν, τότε μιλάμε για μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε για το Nokia 9.3 PureView αναφέρουν πως θα έρθει εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 865, ενώ η οθόνη του θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και θα είναι χωρίς notch, καθώς θα έχει under-display selfie. Όπως αναφέρει και το όνομα του, το Nokia 9.3 PureView θα έρθει με στόχο να προσφέρει μία καταπληκτική εμπειρία κάμερας, η οποία θα αποτελείται από 5 αισθητήρες. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε τη συσκευή να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Nokia 9.3 PureView: Η τιμή του θα είναι τουλάχιστον 800 ευρώTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου