Samsung Galaxy F41: Εμφανίστηκε στο Google Play Console και επιβεβαιώνει τα specs

Εχθές πέρασε από το GeekBench μία νέα συσκευή της Samsung, με την ονομασία μοντέλου SM-F415, το οποίο αναμένεται να είναι και η αρχή της νέας σειράς F της εταιρείας. Η συσκευή φαίνεται να είναι πιο κοντά στην κυκλοφορία από ότι περιμέναμε, καθώς εμφανίζεται και σήμερα, αυτή τη φορά στο Google Play Console.

Οι πληροφορίες για το Samsung Galaxy F41 του Google Play Console επιβεβαιώνουν ότι μάθαμε εχθές από το GeekBench. Η συσκευή θα έρθει με System-on-Chip Exynos 9611 της Samsung, με τέσσερις πυρήνες απόδοσης Cortex-A73 στα 2.3GHz και τέσσερις πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης Cortex-A53 στα 1.7GHz. Το SoC θα περιλαμβάνει τη GPU Mali G72, χρονισμένη στα 1.050 ΜHz. Η οθόνη της συσκευής είναι ανάλυσης 2.340×1.080p με 420ppi.

Πέραν των παραπάνω, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και από τα σχηματικά της συσκευής. Η οθόνη θα έχει notch τύπου waterdrop, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα, ενώ θα έχει και αρκετό chin στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας, ενώ στο κέντρο θα δούμε έναν φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Galaxy F41 αναμένεται να κοστίζει περίπου 200 έως 270 δολάρια, χωρίς να γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή

Samsung Galaxy F41: Εμφανίστηκε στο Google Play Console και επιβεβαιώνει τα specsTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης