Huawei Watch GT2 Pro: Επίσημα με ασύρματη φόρτιση και τιμή 329 ευρώ

Μετά τις ανακοινώσεις που αφορούσαν τα λειτουργικά συστήματα της Huawei, με την παρουσίαση του νέου EMUI 11 αλλά και του επερχόμενου HarmonyOS 2.0, η εταιρεία προχώρησε και στην ανακοίνωση του νέους της smartwatch, το οποίο είναι και η απόλυτη πρόταση της για το 2020.

Το Huawei Watch GT2 Pro έρχεται ως το κορυφαίο smartwatch της εταιρείας, προσφέροντας οθόνη 1,39 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 454×454, με αρκετά μικρά bezel. Η Huawei χρησιμοποιεί γυαλί sapphire, συνδυασμένο με σώμα από τιτάνιο και κεραμική πλάτη. Επίσης, έχει δύο πλήκτρα στα πλαϊνά, τα οποία λειτουργούν ως power button και back button αντίστοιχα.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το chipset Kirin A1 της Huawei, συνοδευόμενο από 32GB μνήμης RAM και 4GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης. Αν και δε γνωρίζουμε χωρητικότητα της μπαταρίας, η Huawei λέει πως κρατάει έως και 14 ημέρες με τυπική χρήση, 30 ώρες με χρήση GPS και 24 ώρες συνεχής ακρόασης μουσικής. Επίσης, με μόλις 5 λεπτά φόρτισης η μπαταρία μπορεί να αντέξει επιπλέον 10 ώρες χρήσης, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Το Huawei Watch GT2 Pro περιλαμβάνει ενσωματωμένο GPS αλλά και μεγάφωνο. Προσφέρει tracking για έως και 100 ασκήσεις και ξεχωριστά profile για κολύμβηση, σκι και snowboard. Επίσης, έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών TruSeen 4.0+, όπως επίσης και sleep tracking και ανάλυση για stress. Το λειτουργικό σύστημα του Watch GT2 Pro είναι το LiteOS, το αντίστοιχο δηλαδή Wear OS της Huawei.

Η κυκλοφορία του Huawei Watch GT2 Pro αναμένεται στο τέλος του μήνα, χωρίς να γνωρίζουμε διαθεσιμότητα ανά αγορά. Η τιμή του Sport μοντέλου είναι στα 329 ευρώ, ενώ το μοντέλο Classic θα έρθει στα 349 ευρώ. Η διαφορά στα δύο μοντέλα είναι στο λουράκι, με το Classic να προσφέρει δερμάτινο λουράκι και το Sport με σιλικόνης.

Πηγή

Huawei Watch GT2 Pro: Επίσημα με ασύρματη φόρτιση και τιμή 329 ευρώTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης