Samsung Galaxy S20 FE: Κυκλοφορεί Ελλάδα 1η Οκτωβρίου με δώρο pre-order

Samsung Galaxy S20 FE

Το Samsung Galaxy S20 FE ή αλλιώς Fan Edition ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν και έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα για αυτό. Αυτό που έρχεται να προσθέσει σήμερα το Techblog είναι η αποκλειστική πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα και το δώρο που θα πάρει όποιος το προ-παραγγείλει.

Ναι, μπορεί επίσημα να μην υπάρχει ακόμα το Galaxy S20 FE (ή να υπάρχει μερικώς!) αυτό όμως θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την 1η Οκτωβρίου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Techblog. Μαθαίνουμε ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα και όποιος αποφασίσει να το τσιμπήσει εκείνο το χρονικό διάστημα θα πάρει δώρο το Samsung Galaxy FIT 2.

Το Samsung Galaxy S20 FE αναμένεται να έχει οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών με ανάλυση FHD+ 120Hz, in-display fingerprint scanner, selfie κάμερα 32MP, Exynos 990 ή Snapdragon 865, 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα είναι 4.500mAh με γρήγορη φόρτιση 15W, ασύρματη φόρτιση, και αντίστροφη φόρτιση. Η τριπλή κάμερα αποτελείται από μια κύρια 12MP με OIS, μία ultra wide 12MP, και ένας τηλεφακός 8MP με δυνατότητα 3x οπτικού ζουμ και OIS.

Το Galaxy S20 FE θα έχει στερεοφωνικά ηχεία, Wi-Fi 6 και θα έχει πιστοποίηση IP68. Λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν τόσο LTE όσο και 5G εκδόσεις, σε έξι χρώματα, λευκό, μπλε, πορτοκαλί, λεβάντα, πράσινο, και κόκκινο. Επίσης, ενδέχεται το Navy Blue να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο στη 5G έκδοση. Δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση θα έρθει Ελλάδα ή αν θα έρθουν και οι δύο, 4G και 5G.

Samsung Galaxy S20 FE: Κυκλοφορεί Ελλάδα 1η Οκτωβρίου με δώρο pre-orderTechblog.gr

Κώστας Βλαχάκης