PlayStation 5: Θα ανακοινωθεί η τιμή του αύριο;

PlayStation 5

Πριν λίγες ώρες ήρθαν στο φως τα πρώτα leaks περί τιμής και σχεδιασμού του επερχόμενου Xbox Series S. Η Microsoft δεν έχασε σχεδόν καθόλου ώρα και ανακοίνωσε και επίσημα όχι μόνο την ύπαρξη της οικονομικής next-gen πρότασης, αλλά και τη τιμή της, η οποία ανέρχεται στα 299 δολάρια, αρκετά λιγότερα δηλαδή από όσο περιμέναμε.

Ο Twitter λογαριασμός GAME Guilford, ο οποίος ανήκει σε ένα κατάστημα λιανικής παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, απάντησε σε σχετικά ερωτήματα πελατών για τη τιμή του PlayStation 5. Το GAME Guilford ενημέρωσε τους πελάτες πως η Sony ετοιμάζει νέες ανακοινώσεις για το PlayStation 5 αύριο, ζητώντας από τους να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα. Το Tweet σβήστηκε λίγα λεπτά αργότερα, όμως αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να μείνει απαρατήρητο.

Το να απαντήσει τόσο γρήγορα η Sony είναι κάτι που σίγουρα θα περιμέναμε. Μπορεί η εταιρεία να ανακοινώσει τη τιμή του μοντέλου χωρίς Blu-Ray drive, το οποίο ακόμα και ακριβότερο να είναι, η Sony έχει το πάνω χέρι στην δύναμη του εσωτερικά, καθώς είναι το ίδιο με το PlayStation 5. Από την άλλη, η εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει όλες τις τιμές, ή απλά να μη δούμε τίποτα και να περιμένουμε ακόμα περισσότερο.

Πηγή

PlayStation 5: Θα ανακοινωθεί η τιμή του αύριο;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης