Ninja Gaiden Trilogy: Πληροφορίες για κυκλοφορία σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

Ένα νέο post στο Reddit ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην τρέχουσα γενιά, με την επιστροφή ενός από τους πλέον αγαπημένους τίτλους που έχει χαθεί από το προσκήνιο εδώ και αρκετά χρόνια. Ο λόγος για το Ninja Gaiden, το οποίο φαίνεται να επιστρέφει και μάλιστα σε μία συλλογή με όλους τους τίτλους της σειράς.

Σύμφωνα με το post, το κατάστημα λιανικής Game Source Entertainment (Hong Kong) ανέβασε ανέβασε το Ninja Gaiden Trilogy, το οποίο θα περιλαμβάνει τις εκδόσεις Sigma των Ninja Gaiden 1 και Ninja Gaiden 2, αλλά και τον τελευταίο αριθμημένο τίτλο της σειράς, Ninja Gaiden 3: Razer’s Edge. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει, πάντα σύμφωνα με το κατάστημα, το Μάρτιο του 2021.

Όπως βλέπουμε, ο τίτλος θα βγει μόνο για PlayStation 4 και Nintendo Switch, με την απουσία του Xbox One ίσως να δικαιολογείται από τη χαμηλή απήχηση που έχει η κονσόλα στην Κίνα. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,99 δολάρια, αρκετά ελκυστική δηλαδή για τρεις τίτλους μαζί. Βέβαια, δεν είναι τίποτα επίσημο ακόμα, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τους τίτλους της Tecmo να επιστρέφουν.

Πηγή

Ninja Gaiden Trilogy: Πληροφορίες για κυκλοφορία σε PlayStation 4 και Nintendo SwitchTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης