Redmi Note 10: Τα πρώτα renders μαζί με live φωτογραφίες

Η Redmi αναμένεται να ανακοινώσει μία νέα συσκευή της σειράς Note, η οποία φαίνεται πως θα είναι η προσπάθεια της εταιρείας να φέρει το 5G σε οικονομικές προτάσεις, καθώς στο εσωτερικό της αναμέναμε μέχρι σήμερα τον επεξεργαστή Dimensity 820 της MediaTek. Όμως, με την εμφάνιση των πρώτων renders έχουμε και τις πρώτες live φωτογραφίες, που αλλάζουν τα δεδομένα.

Όπως βλέπουμε στα παραπάνω renders, το πίσω μέρος του Redmi Note 10 φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το Poco X3 NFC, το οποίο παρουσιάστηκε πριν μερικές ώρες. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε συμμετρικά bezel περιμετρικά και κάτω, με οπή στην οθόνη για τη selfie κάμερα. Επίσης, στο πίσω μέρος βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας της συσκευής, σε περίεργο στρόγγυλο module, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button.

Όμως, οι πρώτες live εικόνες δείχνουν κάτι περίεργο. Ενώ βλέπουμε τα 8GB μνήμης RAM και το τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, ο επεξεργαστής της συσκευής είναι χρονισμένος στα 2.4GHz, όσο δηλαδή ο χρονισμός του Snapdragon 765G της Qualcomm. Οπότε, υπάρχει η περίπτωση να είναι όντως οικονομική 5G συσκευή, απλά όχι τόσο οικονομική όσο το αντίστοιχο Poco X3 NFC.

Πηγή

Redmi Note 10: Τα πρώτα renders μαζί με live φωτογραφίεςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης