OnePlus 8T: Δε θα κυκλοφορήσει Pro μοντέλο της συσκευής;

Από το OnePlus 7 η OnePlus ακολούθησε μία νέα πατέντα: δύο μοντέλα, ένα απλό και ένα Pro, κάτι που συνεχίστηκε και με τα OnePlus 7T και OnePlus 8. Όμως, ίσως η εταιρεία είναι αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στις Pro εκδόσεις των smartphone της και να επικεντρωθεί στην κυκλοφορία μόνο μίας ναυαρχίδας.

Σύμφωνα με το γνωστό leakster @MaxJmb, ο οποίος λίγες φορές βγαίνει εκτός στις προβλέψεις του, δε θα υπάρχει Pro μοντέλο του επερχόμενου OnePlus 8T, ή αλλιώς “Kebab”. Ο ίδιος δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ήδη αρκετές πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες της, τόσο στο OnePlus Nord που βρίσκεται ήδη στην αγορά όσο και στο επερχόμενο, οικονομικό OnePlus Clover.

Το OnePlus 8T αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη 6,55 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με το νέο επεξεργαστή Snapdragon 865+ και θα έχει 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης. Στο πίσω μέρος περιμένουμε σύστημα κάμερας με τέσσερις αισθητήρες, με κύριο αισθητήρα στα 48MP. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η εταιρεία θα μείνει μόνο σε μία Pro έκδοση για το 2020.

Πηγή

OnePlus 8T: Δε θα κυκλοφορήσει Pro μοντέλο της συσκευής;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης