Lenovo P11 Pro: Έρχεται ο ανταγωνιστής του Galaxy Tab S7 με τιμή από 499 δολάρια

Η Lenovo τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην κυκλοφορία Android tablet στην οικονομική κατηγορία, με τη high-end κατηγορία των tablet να κυριαρχείται κυρίως από την Apple και τη Samsung, αν και έχουμε δει εξαιρετικές προτάσεις και από τη Huawei. Όμως, όλα αλλάζουν, με την κυκλοφορία μίας πρότασης που κοιτάει στα ίσα τους “μεγάλους παίκτες”.

Το Lenovo P11 Pro έρχεται με οθόνη 11,5 ιντσών τεχνολογίας OLED, με ανάλυση 1.600×2560 και υποστήριξη Dolby Vision και HDR10. Η οθόνη έχει αναλογία 16:10, ιδανική δηλαδή για παρακολούθηση βίντεο, κάτι που ενισχύεται και από τα τέσσερα ηχεία της JBL με υποστήριξη Dolby Atmos. Τα bezel είναι εξαιρετικά μικρά για tablet, με 87% αναλογία οθόνης προς σώματος, δηλαδή μικρότερα από τα iPad Pro και Galaxy Tab S7 Plus.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 730, ο οποίος σίγουρα δε μπορεί να προσφέρει flagship επιδόσεις, αλλά μία smooth εμπειρία χρήσης για τους απλούς χρήστες. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 4GB ή 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του P11 Pro ανέρχεται στα 8.600mAh. Το διπλό σύστημα κάμερας του P11 Pro αποτελείται από κύριο αισθητήρα 13MP, συνοδευόμενος από έναν ultra-wide 5MP. Η selfie κάμερα αποτελείται από 2 αισθητήρες των 8MP.

Για ακόμα καλύτερη εμπειρία, η Lenovo θα προσφέρει μαζί με τη συσκευή μία θήκη, το Lenovo Precision Pen 2 και ένα επιπρόσθετο πληκτρολόγιο, τα οποία στοιχίζουν ως πακέτο με το P11 Pro 599 δολάρια. Αν θέλετε μόνο τη βασική έκδοση του tablet με 4GB μνήμης RAM θα κοστίζει 499 δολάρια. Το Lenovo P11 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν διαθεσιμότητα.

Πηγή

Lenovo P11 Pro: Έρχεται ο ανταγωνιστής του Galaxy Tab S7 με τιμή από 499 δολάριαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης