Πέντε μήνες μετά, το πρόβλημα του Android Auto στα Galaxy S20 παραμένει

Μπορεί η κυκλοφορία της σειράς Galaxy S20 να συνοδεύτηκε από αρκετά παράπονα από τους χρήστες, κυρίως αυτών στην Ευρώπη που είχαν την Exynos έκδοση της συσκευής, όμως ένα πρόβλημα παραμένει άλυτο για όλα τα μοντέλα της σειράς, με τη Samsung να μην έχει καν δώσει κάποια σαφή εξήγηση.

Από την κυκλοφορία κιόλας των συσκευών, ξεκίνησαν οι πρώτες αναφορές προβλημάτων σύνδεσης στο Android Auto. Το πρόβλημα μάλιστα δεν είναι μεμονωμένο σε ένα μοντέλο ή σε έναν τύπο SoC, αλλά είναι γενικό και σε όλη τη σειρά. Αν και κάποιοι χρήστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, άλλοι αναφέρουν ότι δε μπορεί να συνδεθεί με το αυτοκίνητο τους, τη στιγμή μάλιστα που παλαιότερες συσκευές, όπως το Galaxy Note 8, μπορούσαν κανονικά.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι εντελώς τυχαίο και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αποφύγει κάποιος. Το ίδιο τυχαία είναι και η επίλυση ή μη του προβλήματος, με χρήστες να καταφέρνουν να διορθώσουν το πρόβλημα με παλαιότερη έκδοση του Android Auto, καθαρισμό της μνήμης cache ή αλλαγή καλωδίου, ενώ άλλοι δεν είχαν καμία απολύτως τύχη.

Μέλος της ομάδας του Android Auto στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ανέφερε πως θα χρειαστούν περισσότερες πληροφορίες, καθώς η ομάδα δε μπόρεσε να αναπαράγει το πρόβλημα. Η Samsung από μεριάς της φαίνεται πως δεν έχει δώσει καμία απάντηση πάνω στο θέμα. Δυστυχώς προς το παρόν όποιος έχει το εν λόγω πρόβλημα και προσπάθησε τις παραπάνω λύσεις θα πρέπει είτε να κάνει υπομονή, είτε να κάνει αλλαγή συσκευής.

Πηγή

Πέντε μήνες μετά, το πρόβλημα του Android Auto στα Galaxy S20 παραμένειTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου