Νέο προωθητικό υλικό για το Samsung Galaxy S20 FE, αυτή θα είναι η τιμή του;

Εδώ και αρκετό καιρό διάφορες πηγές μας αποκαλύπτουν την ύπαρξη του Samsung Galaxy S0 Fan Edition. Η νέα έκδοση αναμένεται να είναι η “Lite” εκδοχή της ναυαρχίδας της Samsung, όπως είχαμε δει να γίνεται με την κυκλοφορία των Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 Lite.

Η ιστοσελίδα SlashLeaks μας αποκαλύπτει προωθητικό υλικό από τη συσκευή, επιβεβαιώνοντας όλα τα χρώματα που είχαμε δει λίγες μέρες πριν από τον @evleaks. Όπως βλέπουμε, στο προωθητικό υλικό περιλαμβάνονται 4 από τα συνολικά 6 χρώματα που αναμένουμε να δούμε στην αφορά, με μικρά περιμετρικά bezel, οπή για τη selfie κάμερα και τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Όμως, η ιστοσελίδα SamMobile, μέσω του dealntech.com, μας δίνει για πρώτη φορά τη τιμή του Galaxy S20 Fan Edition. Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, η συσκευή θα κοστίζει 1.148,65 καναδικά δολάρια, δηλαδή περίπου 740 ευρώ, αρκετά μειωμένη τιμή με την επίσημη λιανική τιμή του φθηνότερου μοντέλου της σειράς Galaxy S20. Επίσης, όλες οι εκδόσεις θα προσφέρουν 5G και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 128GB.

Πηγή
Πηγή

Νέο προωθητικό υλικό για το Samsung Galaxy S20 FE, αυτή θα είναι η τιμή του;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης