Δημιουργοί cheat για το Call of Duty ζητούν συγνώμη μετά από απειλές για καταγγελία

Εδώ και αρκετά χρόνια η χρήση cheat στα παιχνίδια, ιδιαίτερα στα multiplayer games, είναι ένας καθημερινός πονοκέφαλος για τους developers, καθώς καταστρέφει την όποια ισορροπία προσπαθούν να δημιουργήσουν αλλά και την εμπειρία των παικτών. Ένα από τα θύματα είναι και η Activision, καθώς σε όλους της τους τίτλους έχουμε δει κάτι παρόμοιο.

Όμως, αυτό που δεν έχουμε δει είναι να αλλάζουν οι δημιουργοί των cheats στάση τόσο απότομα. Η εταιρεία CxCheats ειδικεύεται στην πώληση cheats και trainers για αρκετά παιχνίδια στην αγορά, όπως επίσης και για τίτλους της σειράς Call of Duty. Η Activision απείλησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι πως οι δημιουργοί συμφώνησαν άμεσα να σταματήσουν την ανάπτυξη των cheats και ζητούν συγνώμη για τυχόν προβλήματα που δημιούργησαν στους παίκτες του παιχνιδιού.

Το περίεργο σε όλη την υπόθεση είναι η στάση της CxCheats. Η δημόσια συγνώμη είναι κάτι που δεν περιμέναμε, πόσο μάλλον από μία εταιρεία που αυτό πουλάει και μόνο στην κυριολεξία. Από την άλλη, το γεγονός ότι σταματάει η ανάπτυξη των cheats και δε θα κυκλοφορήσουν νέα cheats για παιχνίδια της σειράς Call of Duty, τουλάχιστον από τους ίδιους, είναι κάτι που σίγουρα θα ανακουφίσει τους παίκτες των εν λόγω παιχνιδιών.

Πηγή

Δημιουργοί cheat για το Call of Duty ζητούν συγνώμη μετά από απειλές για καταγγελίαTechblog.gr

Νίκος Ζώης