Samsung Galaxy S21 Ultra και Z Fold 3: Θα έχουν S Pen και θα αντικαταστήσουν τα Note;

Samsung Galaxy S21 Ultra and Galaxy Z Fold 3 Has S Pen Replace Galaxy Note Series

Η αρχή του τέλους για τη σειρά των flagship phablets της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας έχει επισημανθεί εδώ και αρκετούς μήνες, από διάφορα μέσα, leakers, tipsters, και αναλυτές της αγοράς. Οπότε, ίσως δεν είναι απίθανο το σενάριο αντικατάστασης τους από το Samsung Galaxy S21 Ultra ή και το Galaxy Z Fold 3.

Παλαιότερες αναφορές

Πριν την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S20 είχαν δημοσιευθεί διάφορες αναφορές που ήθελαν την νοτιοκορεάτικη εταιρεία να εξοπλίσει τα flagship smartphones της με S Pen και να καταργεί τη σειρά Galaxy Note.

Εφόσον τα Galaxy S20 κυκλοφόρησαν και δεν διέθεταν S Pen, οι φήμες αυτές τροποποιήθηκαν και παρουσίαζαν ως αντικαταστάτη των Galaxy Note το Samsung Galaxy Z Fold 2. Μάλιστα, τα πρώτα renders που είχαμε δει παρουσίαζαν το αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο με S Pen.

Τελικά, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2020 και η εταιρεία διέψευσε όλες τις παραπάνω αναφορές. Κυκλοφόρησε κανονικά τα Samsung Galaxy Note 20 και το Galaxy Z Fold 2 δεν διαθέτει S Pen.

Τα νεότερα στοιχεία

Αυτή τη φορά, η κορεάτικη ιστοσελίδα ειδήσεων The Elec αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy S21 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2021 και έχουν κωδικό μοντέλου “Unbound”. Η μικρή έκδοση λέγεται M1, η μεσαία ονομάζεται N2, και η Ultra χαρακτηρίζεται ως O3.

Επιπλέον, ο ιστότοπος αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S21 Ultra θα διαθέτει S Pen, κάτι που θα ισχύει και για το Samsung Galaxy Z Fold 3, το οποίο θα αντικαταστήσει τα Galaxy Note.

Όλα τα παραπάνω προέρχονται από μία μόνο ιστοσελίδα και τις πηγές της. Η Samsung δεν έχει αναφέρει ποτέ τη διακοπή της σειράς Galaxy Note και σαφώς δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο επίσημα. Οπότε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο ισχύει ή όχι.

Πηγή

Samsung Galaxy S21 Ultra και Z Fold 3: Θα έχουν S Pen και θα αντικαταστήσουν τα Note;Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος