Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Το πρόβλημα στην κάμερα αφορά συγκεκριμένα κομμάτια

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Dust And Water Cause Gap

Φαίνεται ότι τα Samsung Galaxy Note 20 Ultra παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα στην κατασκευή του module της τριπλής κάμερας. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, το πρόβλημα ίσως αφορά συγκεκριμένα κομμάτια, τα οποία ανήκουν στην ίδια παρτίδα.

Το πρόβλημα που εντόπισαν οι χρήστες

Οι προπαραγγελίες για το Galaxy Note 20 Ultra και το απλό μοντέλο της σειράς των flagship phablets έχουν ξεκινήσει ήδη στη Νότιο Κορέα, και από αύριο θα επεκταθούν σε περισσότερες αγορές.

Όπως είναι λογικό, κάποιοι χρήστες έχουν λάβει ήδη στα χέρια τους το νέο τους κινητό. Όμως, αρκετοί από τους νέους κατόχους του Galaxy Note 20 Ultra αναφέρουν ότι παρατήρησαν υγρασία στο εσωτερικό του module των καμερών, ή και σκόνη.

Η αιτία του προβλήματος

Σύμφωνα με το SamMobile, το πρόβλημα οφείλεται σε ένα μικρό κενό που παρουσιάζουν οι φακοί με το περίβλημα του module. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περνούν μικροί κόκκοι σκόνης και ενδεχομένως μικρές ποσότητες υγρασίας, που λόγω της διαφοράς στη θερμοκρασία υγροποιούνται στο εσωτερικό του module.

Εν τέλη, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται σε πάνω από 100 κομμάτια τα οποία έχουν στην κατοχή τους αποκλειστικά χρήστες από τη Νότιο Κορέα. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα συγκεκριμένα κομμάτια ίσως ανήκουν στην ίδια παρτίδα παραγωγής. Επιπλέον, υποθέτουμε ότι τα Samsung Galaxy Note 20 Ultra που θα κυκλοφορήσουν στις υπόλοιπες αγορές δεν θα έχουν αντίστοιχες αστοχίες.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Το πρόβλημα στην κάμερα αφορά συγκεκριμένα κομμάτιαTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος