Έρχεται νέα έκδοση Sony Xperia 1 ii με 12GB RAM

Το Sony Xperia 1 ii είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά κινητά που υπάρχουν στην αγορά, όχι μόνο για την εξαιρετική του κάμερα, αλλά και για το ξεχωριστό σχεδιασμό και την 4K AMOLED οθόνη. Όμως, με τη τιμή των 1.199 ευρώ, κάποιοι θα περίμεναν οι Sony να δώσει περισσότερα specs.

Αυτό φαίνεται να κάνει, τουλάχιστον στην αγορά της Ιαπωνίας. Η Sony ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του Sony Xperia 1 ii για την εν λόγω αγορά, η οποία θα ανεβάσει τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής στα 256GB (εκεί κυκλοφορεί με 128GB), όπως δηλαδή και στην έκδοση των υπολοίπων αγορών. Επίσης, θα προσφέρει επιπλέον 4GB μνήμης RAM, φτάνοντας πλέον στα 12GB RAM.

Τέλος, η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει σε νέο, ματ χρωματισμό Frosted Black, σε αντίθεση με τις glossy επιλογές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Η νέα έκδοση, με κωδικό XQ-AT42, θα κοστίζει περίπου 995 ευρώ, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές. Βέβαια, αυτό που περιμένουμε από την εταιρεία δεν είναι ένα refresh του Xperia 1 ii, αλλά το Xperia Pro 5G, για το οποίο ακόμα δε γνωρίζουμε τίποτα για τη διαθεσιμότητα του.

Δείτε επίσης: Sony Xperia 1 m2: Το review

Πηγή

Έρχεται νέα έκδοση Sony Xperia 1 ii με 12GB RAMTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου