ΕΕΤΑ: Στις 20/8 τα οριστικά αποτελέσματα για εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

ΕΕΤΑ: Στις 20/8 τα οριστικά αποτελέσματα για εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα προσωρινά αποτελέσματα για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόληση Παιδιών (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής περιόδου 2020-2021».

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΕΤΑ: «Ολοκληρώθηκε στις 13 Αυγούστου 2020, η επεξεργασία των αιτήσεων για χορήγηση vouchers και ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. τα προσωρινά αποτελέσματα. Η υποβολή και εξέταση των ενστάσεων, ξεκίνησε στις 14.8.2020 και θα ολοκληρωθεί στις 18.8.2020. Στις 20.8.2020 θα αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εγγραφές σε δημοτικές και ιδιωτικές δομές.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η αναζήτηση δικαιολογητικών, εγγράφων και η πρόσβαση σε υπηρεσίες είναι ιδιαίτερη δύσκολη. Η απλοποίηση της διαδικασίας των αιτήσεων καθώς και η εξάλειψη της υποχρέωσης αποστολής των έντυπων δικαιολογητικών μέσω ταχυδρομείου, διευκόλυνε ουσιαστικά και ανακούφισε περισσότερες από 170.000 οικογένειες».

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση