LG Q92 5G: Έρχεται με Snapdragon 765 και τετραπλό σύστημα κάμερας

Ήδη έχουμε δει τη νέα πρόταση της LG στη mid-range κατηγορία να εμφανίζεται στο Google Play Console, όμως πλέον έχουμε όλες τις πληροφορίες για τη συσκευή. Μάλιστα, η διαρροή φαίνεται να προέρχεται από προωθητικό έγγραφο της εταιρείας, καθώς αναγράφει όλες τις πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον @yabhinshekhd, η νέα πρόταση της LG, με την ονομασία Q92, έρχεται με οθόνη 6,7 ιντσών ανάλυσης FHD+, με οπή που φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 32MP και σχετικά μεγάλα, αλλά συμμετρικά, bezel πάνω και κάτω από την οθόνη. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 48MP, ultrawide 8MP, 2MP macro και 5MP αισθητήρα βάθους.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 765, συνοδευόμενος από 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το LG Q92 προσφέρει σύνδεση σε δίκτυα 5G, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button, stereo ήχο και μπαταρία 4.000mAh. Το Q92 θα κυκλοφορήσει σε Ceramic White, Mirror Titanium και Mirror Red, ενώ άγνωστη παραμένει ακόμα η τιμή του.

Πηγή

LG Q92 5G: Έρχεται με Snapdragon 765 και τετραπλό σύστημα κάμεραςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης