Η ΖΤΕ θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με under-display selfie κάμερα;

Αν και το περιμέναμε από το Xiaomi Mi 10 Ultra, δυστυχώς ούτε εκεί είδαμε την πρώτη συσκευή με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Όμως, φαίνεται πως η έκπληξη θα έρθει από αλλού, με τη ZTE να μας προετοιμάζει για την επερχόμενη συσκευή της.

Ο Ni Fei, πρόεδρος του τμήματος Terminal της ZTE, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Weibo ένα σχετικό teaser, το οποίο δυστυχώς δε μας δείχνει κάποια εικόνα της συσκευής. Όμως, ο ίδιος αναφέρει πως “η καινοτομία δε τελειώνει ποτέ και τα όνειρα προχωρούν”. Στη συνέχεια μας ανακοινώνει ευθέως πως το πρώτο smartphone με under-display κάμερα θα είναι από τη ZTE, χωρίς όμως να μας γνωστοποιεί το πότε.

Η νέα, επερχόμενη συσκευή της ZTE θα ονομάζεται ZTE A20 5G, με το όνομα να μας αποκαλύπτει πως δεν πρόκειται για flagship. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι απολύτως λογικό, αφού η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη να αντικαταστήσει πλήρως μία καλή selfie, όπως αυτές που βλέπουμε στις ακριβότερες συσκευές. Όπως φαίνεται, η επίσημη αποκάλυψη της συσκευής βρίσκεται μόνο μερικές εβδομάδες ή λιγότερο μακριά μας.

Πηγή

Η ΖΤΕ θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με under-display selfie κάμερα;Techblog.gr

Τάσος Παπανικολάου