Samsung Galaxy Note 20: Κυκλοφορεί και σε Mystic Blue έκδοση, αποκλειστικά στην Ινδία

Με το Galaxy Note 20 να είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία παγκοσμίως, πριν λίγες ημέρες μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει και σε νέο, Mystic Red χρώμα, αποκλειστικά στην αγορά της Νότιας Κορέας. Φαίνεται πως αυτή δε θα είναι η μοναδική εναλλακτική της συσκευής, με περισσότερα αποκλειστικά χρώματα να έρχονται για άλλες αγορές.

Στην ιστοσελίδα προπαραγγελίας των νέων μοντέλων της σειράς Galaxy Note 20 για την αγορά της Ινδίας, πέραν των Mystic Bronze και Mystic Green που θα δούμε και στη χώρα μας, υπάρχει μία επιπλέον έκδοση. Με την ονομασία Mystic Blue, το νέο χρώμα έρχεται με μπλε φινίρισμα στο πίσω μέρος της συσκευής και τα πλαϊνά, με πιο έντονο, γυαλιστερό φινίρισμα στο camera bump. To S Pen είναι και αυτό χρωματισμένο στα ίδια χρώματα με τη συσκευή.

Πάντως, μέχρι τώρα οι δύο ειδικές χρωματικές εκδόσεις αφορούν μόνο το Galaxy Note 20, χωρίς να υπάρχει κάποια επιπλέον επιλογή στο μοντέλο Galaxy Note 20 Ultra. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν αν Samsung θα κρατήσει την έκδοση Mystic Blue αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας ή θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20: Κυκλοφορεί και σε Mystic Blue έκδοση, αποκλειστικά στην ΙνδίαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης