Android 11: Στη Beta 3 εμφανίστηκε το Easter egg, και είναι ίδιο με του Nougat

Android 11 Beta 3 Adds New OS Version Easter Egg Cat

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα την Beta 3 έκδοση του Android 11 και μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές, σε σύγκριση με την Beta 2 έκδοση, είναι η προσθήκη του νέου Easter egg.

Ένα κρυμμένο μυστικό από τα παλιά

Το νέο Easter egg του Android 11 δεν είναι και τόσο νέο, διότι η Google το παρουσίασε πρώτη φορά στο Android 7 Nougat. Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι με τις γάτες.

Όπως και η παλιά έκδοση του παιχνιδιού, έτσι και η νέα, δίνει στον χρήστη την ευκαιρία να κάνει μία μεγάλη συλλογή από γάτες, οι οποίες εμφανίζονται σε τυχαία χρονικά διαστήματα στο smartphone του.

Πώς ξεκλειδώνεις το Easter egg του Android 11

Η διαδικασία για την εμφάνιση της σελίδας του Easter egg δεν έχει αλλάξει. Από τις ρυθμίσεις του κινητού, μπαίνουμε στο “Σχετικά με το τηλέφωνο” και πατάμε μερικές φορές στην “Έκδοση Android”.

Στην οθόνη εμφανίζεται ένας πράσινος κύκλος που γύρω του έχει αρκετές λευκές τελείες και πάνω του μία μεγαλύτερη λευκή κουκκίδα. Πιάνουμε τη λευκή κουκκίδα και την περιστρέφουμε δεξιόστροφα τρεις φορές, μέχρι να εμφανιστεί ο αριθμός “11”. Εκτός από τον αριθμό “11” εμφανίζεται και το emoji της γάτας.

Για να εμφανιστεί το παιχνίδι του Android 11, πρέπει να κάνουμε μερικά ακόμη βήματα. Πρώτα ανοίγουμε το νέο μενού παροχής ενέργειας και πατάμε παρατεταμένα. Μετά, επιλέγουμε “Add controls”, διαλέγουμε τα “Cat Controls” και ενεργοποιούμε και τις τρεις επιλογές.

Android 11 Beta 3 Adds New OS Version Easter Egg Cat

Αυτό ήταν, μόλις ενεργοποιήσαμε το παιχνίδι του Android 11. Σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί στο smartphone μας η πρώτη γάτα, και μετά θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες.

Android 11 Beta 3 Adds New OS Version Easter Egg Cat

Πηγή

Android 11: Στη Beta 3 εμφανίστηκε το Easter egg, και είναι ίδιο με του NougatTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος