Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlus

Τον Ιούνιο, η OnePlus είχε προσφέρει στους κατόχους των συσκευών της 90fps mode για το δημοφιλές παιχνίδι Fortnite, ως μέρος μίας αποκλειστικής συνεργασίας για μικρό χρονικό διάστημα. Η εταιρεία συνεργάζεται και με άλλο battle royal τίτλο, για να προσφέρει στους gamers πελάτες της το κάτι παραπάνω.

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, η OnePlus έκλεισε άλλη μία αποκλειστική συνεργασία για να φέρει την επιλογή για 90fps και στο PUBG Mobile, με την αρχή να γίνεται από σήμερα έως και τις 6 Σεπτεμβρίου. Η εν λόγω ενέργεια αφορά τις συσκευές Oneplus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro. Από τη λίστα απουσιάζουν τα OnePlus 7 και OnePlus Nord, το πρώτο γιατί έχει 60Hz οθόνη και το δεύτερο λόγω του επεξεργαστή.

Η επιλογή είναι διαθέσιμη μέσω του τελευταίου update για όλους τους κατόχους των προαναφερθέντων συσκευών. Μετά τη λήξη της αποκλειστικής συνεργασίας, το εν λόγω update θα διατεθεί και σε άλλες συσκευές, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιες θα συμπεριλαμβάνονται τη λίστα των συμβατών smartphone.

Πηγή

Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlusTechblog.gr

Νίκος Ζώης