H Google έδωσε τέλος στην παραγωγή των Pixel 4 και 4 XL

Με το Pixel 4a να ανακοινώνεται επιτέλους, ήρθε η ώρα να δούμε τι θα μας ετοιμάσει η Google για τη φετινή της ναυαρχίδα, για την οποία βέβαια ακόμα τα στοιχεία μας είναι πολύ περιορισμένα. Όμως, για να ανοίξει ο δρόμος για την επόμενη γενιά, η Google βάζει τέλος στην παραγωγή των παλαιότερων μοντέλων.

Ήδη τα Pixel 4 και Pixel 4 XL εμφανίζονται ως “Εξαντλημένο” στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα της Google, αν και λίγο νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Η ιστοσελίδα The Verge μίλησε με εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος πωλήσεων των συσκευών και προτείνει στους ενδιαφερόμενους αν θέλουν κάποιο μοντέλο να κοιτάξουν σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα που μπορεί να υπάρχει απόθεμα.

Αυτό βέβαια πάει ενάντια στο τι έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από τη Google. Τα Pixel 2 και Pixel 3 σταμάτησαν να πωλούνται 18 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, ενώ το Pixel 4 παρουσιάστηκε πέρσι τον Οκτώβριο, άρα δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο. Βέβαια, αν οι φήμες είναι αληθείς και το επερχόμενο Pixel 5 κυκλοφορήσει με Snapdragon 765G, τότε ίσως η εταιρεία θέλει να αποφύγει τη σύγκριση.

Πηγή

H Google έδωσε τέλος στην παραγωγή των Pixel 4 και 4 XLTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης