Τα πρώτα renders του Huawei Mate 40 φανερώνουν μεγάλο camera bump

Η ιστοσελίδα HandsetExpert σε συνεργασία με το γνωστό leakster @OnLeaks μας δίνουν μία πρώτη ματιά στο επερχόμενο Mate 40 της Huawei, αποκαλύπτοντας τα κύρια εξωτερικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το τι θα δούμε στο τομέα της κάμερας από την επερχόμενη ναυαρχίδα.

Αν και είχαμε δει full-screen προστασία οθόνης για τη συσκευή, φαίνεται πως τελικά η Huawei θα κάνει χρήση διπλής οπής στα αριστερά της οθόνης για τη selfie κάμερα, στα πρότυπα δηλαδή του P40 Pro. Επίσης, βλέπουμε μικρά bezel περιμετρικά και σε μία ελαφρώς κυρτή οθόνη στα πλαϊνά, αρκετά διαφορετική δηλαδή από την οθόνη waterfall που περιμένουμε να δούμε στο Mate 40 Pro.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε ένα μεγάλο camera bump, το οποίο φαίνεται πως φιλοξενεί το τριπλό σύστημα κάμερας της συσκευής, μαζί με έναν ακόμα αισθητήρα που δε γνωρίζουμε προς το παρόν ποια ακριβώς θα είναι η χρήση του. Αριστερά από την κάμερα βλέπουμε ένα διπλό σύστημα φλας, με ένα ακόμα να βρίσκεται από κάτω.

Στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχουν δύο περίεργες τρύπες, οι οποίες υποθέτουμε ότι είναι επιπρόσθετοι αισθητήρες, αν και δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Το πάχος της συσκευής ανέρχεται στα 8,9 χιλιοστά, ενώ φτάνει μέχρι και τα 10,4 χιλιοστά στο σημείο της κάμερας. Η σειρά Huawei Mate 40 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον τρίμηνο.

Πηγή

Τα πρώτα renders του Huawei Mate 40 φανερώνουν μεγάλο camera bumpTechblog.gr

Νίκος Ζώης