Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέ

Η Apple έχει πειραματιστεί στο παρελθόν αρκετές φορές με γυαλιστερό, μαύρο φινίρισμα στις συσκευές της. Πέραν του πιο γνωστού στους περισσότερους iPhone 7 Jet Black, η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει το ίδιο χρώμα στο Mac pro του 2013, αλλά και στο πλαστικό iPhone 3GS του 2009.

Φαίνεται πως η εταιρεία είχε αναπτύξει και ένα iPod στο ίδιο χρώμα, το οποίο ποτέ δεν είδαμε σε κυκλοφορία. Ο χρήστης @DongleBookPro ανέβασε στο Twitter τις πρώτες φωτογραφίες ενός prototype του αρχικού iPod Touch, το οποίο έχει glossy black φινίρισμα στην πλάτη και περιμετρικά. Η εταιρεία τελικά δε το κυκλοφόρησε ποτέ, καθώς τα πρώτα iPod Touch είχαν mirror φινίρισμα, όπως τα υπόλοιπα iPod της εποχής.

Το prototype δεν έχει το λογότυπο της Apple, οπότε πιστεύουμε ότι δημιουργήθηκε σε αρκετά πρώιμο στάδιο της παραγωγής. Μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω χρωματική επιλογή ήρθε με αρκετά προβλήματα για τους χρήστες του iPhone 7, με την ίδια την Apple να προτείνει τη χρήση θήκης. Η μόνη συσκευή που παραμένει στο εμπόριο σε glossy black είναι η Space Black έκδοση του Apple Watch.

Πηγή

Φωτογραφίες του glossy black iPod που δεν είδαμε ποτέTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης