Huawei Mate Xs: Βίντεο χρηστών με προβλήματα στην οθόνη

Ότι τα foldable smartphones δεν είναι και τα πιο ανθεκτικά το γνωρίζαμε. Τόσο η Samsung όσο και η Huawei ήθελαν να προλάβουν η μία την άλλη στην κυκλοφορία του πρώτου foldable, αλλά καμία από τις δύο εταιρείες δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει την αντίστοιχη συσκευή της σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.

Ο χρήστης @FoldUniverse στο Twitter ανέβασε την παραπάνω playlist, με μαζεμένα βίντεο χρηστών που έχουν προβλήματα με την οθόνη του Mate Xs. Μέσα στα βίντεο υπάρχουν και drop tests, οθόνες που χάλασαν ξανά μετά την επισκευή τους, πρασινισμένες οθόνες αλλά και μαύρες ή λευκές γραμμές στη μέση, εκεί δηλαδή που υπάρχει ο μηχανισμός για να ανοίγει και να κλείνει η οθόνη.

Από τα καλύτερα βίντεο είναι το νούμερο 37, όπου βλέπουμε τη συσκευή να αποκτάει μία λευκή γραμμή στη μέση στη διάρκεια ενός review. Όπως έχουμε γράψει και εμείς στην εμπειρία μας με το Galaxy Fold, η κατηγορία των foldables είναι πολύ ξεχωριστή και πρέπει ο χρήστης να τα χρησιμοποιεί με ευλαβική προσοχή. Όμως, όπως βλέπουμε, το κακό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Πηγή

Huawei Mate Xs: Βίντεο χρηστών με προβλήματα στην οθόνηTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης