Pixel 4a: Έρχεται επίσημα στις 3 Αυγούστου

Η ιστορία με το επερχόμενο budget τηλέφωνο της Google είναι αρκετά περίεργη, καθώς η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει εδώ και μήνες αλλά η εταιρεία κρατούσε σιγή ιχθύος μέχρι και σήμερα. Όμως, έχουμε επιτέλους επίσημη ημέρα παρουσίασης.

Η Google δημιούργησε μία ειδική ιστοσελίδα, μέσα στην οποία υπάρχει ένας γρίφος. Αν λύσετε το γρίφο, εμφανίζεται η φράση “Αυτό που περιμένατε για τηλέφωνο” και η ημερομηνία 3 Αυγούστου. Τα υπόλοιπα είναι γραμμένα σε ψευτο-λατινικά, με φράσεις όπως “longlastingis batterum”, που κυριολεκτικά δε σημαίνει τίποτα, αλλά αν το δούμε αλλιώς ίσως η εταιρεία μας προετοιμάζει για μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Το Google Pixel 4a αναμένεται να αντικαταστήσει το Pixel 3a ως η οικονομική πρόταση της εταιρείας, προσφέροντας αρκετά στοιχεία από την εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων, όπως η κάμερα, σε ένα budget πακέτο. Αν και πέρσι έπιασε τους πάντες απροετοίμαστους, φέτος η Google καλείται να αντιμετωπίσει αντίστοιχες προτάσεις όπως το OnePlus Nord και το iPhone SE της Apple. Αναμένουμε περισσότερα σε λίγες ημέρες.

Πηγή

Pixel 4a: Έρχεται επίσημα στις 3 ΑυγούστουTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης