Oppo Reno4: Επίσημα η global έκδοση με Snapdragon 720 και τετραπλό σύστημα κάμερας

Αν και περιμένουμε την παρουσίαση του Reno4 Pro της Oppo, η εταιρεία προχώρησε στην κυκλοφορία και της απλής έκδοσης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μερικές αλλαγές από την κινέζικη έκδοση αλλά και τριπλό σύστημα κάμερας.

Το Reno4 έρχεται με οθόνη 6,4 ιστών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+, με διπλή οπή στα αριστερά της οθόνης όπου φιλοξενούνται οι δύο αισθητήρες της selfie κάμερας, ένας κύριος στα 32MP και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά, όμως έχει αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος της οθόνης, κάτι που μας θυμίζει ότι πρόκειται για οικονομικό μοντέλο.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultra-wide, 2MP macro και 2MP αισθητήρας βάθους, απουσιάζει δηλαδή το laser AF σύστημα της 5G έκδοσης. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 720, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.015mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση VOOC 4.0 στα 30W.

Οι προπαραγγελίες για το Oppo Reno4 θα ξεκινήσουν τις 5 Αυγούστου. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Galactic Blue και Space Black, με τιμή περίπου 325 ευρώ. Για όσους κάνουν προπαραγγελία, η εταιρεία προσφέρει αρκετά δώρα, όπως ένα ηχείο JBL, τσάντα ώμου, ακόμα και Marshal ακουστικά.

Πηγή

Oppo Reno4: Επίσημα η global έκδοση με Snapdragon 720 και τετραπλό σύστημα κάμεραςTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου