Surface Duo: Κυκλοφορεί τη τελευταία βδομάδα του Αυγούστου;

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το Surface Duo να κυκλοφορεί αρκετά νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία που είχε δώσει η Microsoft, δηλαδή στη γιορτινή περίοδο του 2020, όμως ακόμα δεν έχουμε δει τη συσκευή ούτε κάποιο event από τη Microsoft. Μία ακόμα πηγή όμως επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Zac Bowden της ιστοσελίδας Windows Central, η παραγωγή του Surface Duo έχει ξεκινήσει ήδη, με τη συσκευή να φτάνει στα χέρια των καταναλωτών την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, δηλαδή από τις 24 του μήνα και μετά. Αυτό από τη μία επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα φήμες περί κυκλοφορίας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά από την άλλη είναι περίεργο ότι μιλάμε για έναρξη των αποστολών, τη στιγμή που δεν έχει καν ανακοινωθεί η συσκευή.

Πάντως, είναι απολύτως λογικό η Microsoft να θέλει να είναι κοντά στην κυκλοφορία του Galaxy Note 20, καθώς και οι δύο συσκευές απευθύνονται σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το pen. Από την άλλη, όλη αυτή η μυστικότητα είναι περίεργη, πόσο μάλλον όταν διάφοροι εργαζόμενοι ήδη μας δείχνουν τη συσκευή. Αναμένουμε λοιπόν για νεότερα μέσα στον Αύγουστο.

Πηγή

Surface Duo: Κυκλοφορεί τη τελευταία βδομάδα του Αυγούστου;Techblog.gr

Τάσος Παπανικολάου