OnePlus Nord: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα χρωματισμού της οθόνης

Με το OnePlus Nord η εταιρεία ήθελε, όπως μας επισήμανε πολλές φορές, να κάνει μία “Νέα αρχή”, με τη συσκευή να πρεσβεύει τις αξίες των πρώτων smartphone της εταιρείας, δηλαδή χαμηλές τιμές με εμπειρία ναυαρχίδας. Όμως, από ότι φαίνεται, η “νέα αρχή” δεν έγινε χωρίς τα “γνωστά προβλήματα”.

Η OnePlus έχει ήδη στείλει στους πρώτους αγοραστές τη συσκευή, οι οποίοι τελικά δεν είναι και τόσο τυχεροί. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Google, αρκετοί χρήστες το Reddit αλλά και στο επίσημο forum της OnePlus αναφέρουν αρκετά προβλήματα στην οθόνη από τη στιγμή που έλαβαν τη συσκευή. Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για έντονο “tinting” σε φωτεινότητα κάτω του 25%, με άλλους να αναφέρουν πως η οθόνη πάει προς το πράσινο και άλλους προς το μωβ.

Επίσης, πάλι για τη φωτεινότητα κάτω του 25%, άλλοι αναφέρουν πως εμφανίζονται κηλίδες πάνω στην οθόνη, κάτι παρόμοιο που είδαμε και με το Moto Edge+. Δεδομένων των αρχικών προβλημάτων του OnePlus 8 Pro, δεν είναι σαφές ακόμα αν είναι πρόβλημα της κατασκευής ή αν είναι κάτι που μπορεί να επιλυθεί με κάποιο επερχόμενο update, οπότε αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της OnePlus.

Πηγή

OnePlus Nord: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα χρωματισμού της οθόνηςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης