Πολυτελείς διακοπές με σκάφος αναψυχής από την Rent Boat Milos!

Φέτος το καλοκαίρι ξεχάστε όλα τα συνηθισμένα και απολαύστε μια πρωτόγνωρη εν πλώ εμπειρία, απολαμβάνοντας με την παρέα σας το υδάτινο στοιχείο και την άγρια ομορφιά της Μήλου.

Στο πανέμορφο, ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων, ο συνδυασμός του γαλάζιου με το λευκό, οι ατελείωτες παραλίες, οι λαξευμένοι βράχοι με τις σπηλιές και η ποικιλομορφία του εδάφους, σας προκαλούν να αφεθείτε σε ένα ταξίδι προς την απόλυτη ελευθερία.

Με την εμπειρία και την καθοδήγηση των ειδικών της Rent Boat Milos, γίνετε εσείς ο καπετάνιος, χαράξτε νέους προορισμούς και αφήστε τις ξεχωριστές αυτές στιγμές να χαραχθούν στη μνήμη σας παντοτινά. Με τις υπηρεσίες και την ασφάλεια που παρέχει εδώ και χρόνια η ομάδα μας, προσαρμόζετε την εκδρομή σας, στα δικά σας θέλω και ανάγκες, αφήνοντας τα υπόλοιπα σε μας.

Υπάρχει η δυνατότητα του transfering από και προς Μήλο, πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες μας, η υπηρεσία Sunset on board, full moon on board και η δυνατότητα scuba diving, έτσι ώστε να μην περιορίζεται ο αριθμός των δραστηριοτήτων σας.

Η Μήλος με τις 90 παραλίες, η Κίμωλος, η Πολύαιγος, η μεγαλύτερη βραχονησίδα της Ευρώπης, η Σίφνος, ή Σέριφος και η Φολέγανδος σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε με τους υπευθύνους να τηρούν και να σέβονται όλα τα υγιειονομικά μέτρα ασφαλείας, δεδομένων των συνθηκών και με έννοια τους, τη δική σας σωματική και ψυχική ευεξία!

Εξερευνήστε τις Κυκλάδες μαζί μας και απολαύστε τις μαγικές ομορφιές που προσφέρουν! Φτιάξτε το δικό σας χάρτη εκδρομών!

Με τις υπηρεσίες της Rent Boat Milos μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Τα σκάφη μας επιλέγονται με τα υψηλότερα πρότυπα και είναι εξοπλισμένα σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες ασφάλειας και ναυτικών. Αφήστε στους ειδικούς τις πρακτικές πτυχές του ταξιδιού σας, απλά βάλτε την καλύτερη διάθεσή σας! Τα σκάφη μας προσφέρουν τις προϋποθέσεις για να έχετε τις καλύτερες στιγμές, είναι εύκολο να οδηγήσετε, μπορείτε να έχετε τη δική σας μουσική και φαγητό, να σταματήσετε όπου θέλετε!

Ελάτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και ζήστε την απόλυτη εμπειρία στη θάλασσα! Βρείτε τη δική σας ιδιωτική παραλία, χαλαρώστε κάτω από τον ήλιο και εξερευνήστε τα πιο μαγικά νερά του Αιγαίου.

Νοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας, μπορείτε να εξερευνήσετε τη Μήλο, την Κίμωλο και τον Πολύαιμο, με ασφάλεια, καθώς τα σκάφη μας είναι εξαιρετικά εύκολα στην οδήγηση!

Η ασφάλειά σας είναι εγγυημένη, καθώς όλα τα σκάφη είναι πλήρως ασφαλισμένα και μόλις φτάσετε σε ένα, το ίδιο ισχύει και για εσάς!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας:

Πατήστε εδώ να τους βρείτε στο facebook

Τηλ. 1: +30 694 81 06 520  Τηλ. 2: +30 694 29 02 968

info@rentboatmilos.com

https://rentboatmilos.com/


Αφήστε μια απάντηση