Samsung Galaxy Note 20: Πολλές υποβαθμίσεις σε σχέση με τo Ultra;

Οι πληροφορίες που παίρνουμε για τα επερχόμενα Galaxy smartphones είναι καθημερινές, ειδικά για τη σειρά Galaxy Note 20. Ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι το Galaxy Note 20 θα είναι αρκετά υποβαθμισμένο στην οθόνη σε σχέση με το Galaxy Note 20 Ultra, αυτό μάλλον θα γίνει και στα υπόλοιπα μέρη της συσκευής.

Όπως γνωρίζουμε, το Galaxy Note 20 θα έχει flat οθόνη ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, σε αντίθεση με την curved 2K οθόνη των 120Hz του Ultra μοντέλου. Όμως, οι υποβαθμίσεις δε σταματάνε εκεί. Πέραν από το γεγονός ότι το τριπλό σύστημα κάμερας δε θα περιλαμβάνει το φακό των 108MP, η συσκευή φαίνεται να μην προσφέρει ούτε το σύστημα laser autofocus που θα δούμε στο Ultra.

Μία μεγάλη αλλαγή που θα δούμε για πρώτη φορά σε κανονικό μοντέλο της σειράς Note εδώ και χρόνια είναι η χρήση πλαστικού και όχι γυαλιού για το πίσω μέρος της συσκευής. Η Samsung λογικά θα κάνει τη χρήση “glasstic”, ένα πλαστικό δηλαδή με στοιχεία γυαλιού ώστε να δίνει την αίσθηση του γυαλιού, σε αντίθεση με το Ultra μοντέλο που θα χρησιμοποιεί Gorilla Glass και στο πίσω μέρος.

Τέλος, ακόμα και το S Pen φαίνεται να είναι υποβαθμισμένο, καθώς θα έρθει με latency 26ms, σε αντίθεση με τα μόλις 9ms του Ultra μοντέλου, κάτι που θα επηρεάσει αρκετά όσους αγοράζουν τη συσκευή Galaxy Note για τη χρήση του S Pen. Παρότι όλα τα παραπάνω θα ισχύουν, το Galaxy Note 20 αναμένεται να πωλείται στα 999 δολάρια, οπότε ίσως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα προσφέρει η εταιρεία σε όσους διαλέξουν τη βασική έκδοση.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20: Πολλές υποβαθμίσεις σε σχέση με τo Ultra;Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης