Samsung Galazy Z Flip 5G: Επίσημα με Snapdragon 865+ και δύο νέα χρώματα

Αν και περιμέναμε την ανακοίνωση να γίνει στο Unpacked 2020, η Samsung μας εξέπληξε, ανακοινώνοντας και επίσημα το ανανεωμένο μοντέλο Galaxy Z Flip 5G, το οποίο μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το αρχικό μοντέλο.

To Galaxy Z Flip 5G έρχεται με το νέο επεξεργαστή Snapdragon 865+ και 8GB μνήμης RAM, σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο και τον Snapdragon 855+, υποστηρίζοντας πλέον δίκτυα 5G. Επίσης, η συσκευή θα διατεθεί σε δύο νέα χρώματα, το Mystic Bronze που περιμένουμε να δούμε και σε όλη την υπόλοιπη σειρά προϊόντων της Samsung, αλλά και το Mystic Grey.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή είναι ακριβώς η ίδια. Το Galaxy Z Flip 5G έρχεται με οθόνη 6,7 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED και ανάλυσης FHD+, με την εξωτερική οθόνη να παραμένει Super AMOLED 1,1 ιντσών ανάλυσης 300x112p. Στο εσωτερικό υπάρχει η selfie κάμερα των 10MP, ενώ στο εξωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τους δύο αισθητήρες 12MP, με κύρια κάμερα f/1.8 και ultrawide με f/2.2, όπως δηλαδή και το μοντέλο του Φεβρουαρίου.

Το Galaxy Z Flip 5G θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου, με τιμή 70 δολάρια παραπάνω από την αρχική έκδοση. Η εταιρεία φαίνεται να διατηρεί και το Galaxy Z Flip ως διαθέσιμο, σαν την εναλλακτική 4G πρόταση. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι το επερχόμενο Galaxy Z Fold 2 θα είναι σίγουρα μέσα στις 5 συσκευές που θα ανακοινωθούν στις 5 Αυγούστου.

Πηγή

Samsung Galazy Z Flip 5G: Επίσημα με Snapdragon 865+ και δύο νέα χρώματαTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης