Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Μεγάλο leak αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του

Η ημερομηνία ανακοίνωσης των Samsung Galaxy Note 20 πλησιάζει και ταυτόχρονα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη σειρά smartphone του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού. Από μία μεγάλη διαρροή αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 20 Ultra του flagship smartphone της σειράς.

Χαρακτηριστικά

Το Note 20 Ultra θα έχει οθόνη 6.9 ιντσών τύπου Dynamic AMOLED με aspect ratio 19.3:9, ανάλυση 3200 x 1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η front facing κάμερα θα βρίσκεται κεντρικά τοποθετημένη στο punch-hole το οποίο θα είναι εξαιρετικά μικρό.

Εσωτερικά σύμφωνα με την διαρροή, θα κρύβεται το ίδιο Exynos 990 chip το οποίο βρίσκεται και στα Galaxy S20 που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο. Το SoC θα συνδυάζεται με 12GB μνήμη RAM και 256 ή 512GB αποθηκευτικό χώρο. Ταυτόχρονα, θα δίνεται και η δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με κάρτα microSD.

Όσον αφορά την κάμερα θα συναντήσουμε τριπλή διάταξη με κύριο αισθητήρα στα 108MP. Η κάμερα αυτή θα συνοδεύεται από 12MP ultrawide και 12MP periscope zoom lens με 5x optical και 50x Space Zoom. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ενώ θα υπάρχει και πιστοποίηση IP68.

Πηγή

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Μεγάλο leak αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά τουTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης