Poco C3: Παίρνει πιστοποίηση Bluetooth η πρώτη entry-level συσκευή του brand

Η Xiaomi αιφνιδίασε θετικά τους πάντες με την κυκλοφορία του Poco F1, μίας συσκευής που προσέφερε κορυφαία χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή. Από τότε, το brand Poco έχει γίνει ανεξάρτητο, φέροντας μας συσκευές όπως το Poco F2 Pro και Poco M2 Pro.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει συσκευές σε flagship και mid-ragne κατηγορίες λοιπόν, το επόμενο λογικό βήμα του brand είναι και η κυκλοφορία και μίας enty-level συσκευής, η οποία μάλλον είναι αρκετά κοντά στην κυκλοφορία. Μία νέα συσκευή Poco βρέθηκε μαζί με μοντέλα της σειράς Redmi 9, η οποία πήρε πιστοποίηση Bluetooth. Η νέα συσκευή αναμένεται, βάση της ονοματολογίας που έχει δώσει μέχρι τώρα το brand, να ονομάζεται Poco C3.

Το Poco C3 αναμένεται να είναι ένα rebrand κάποιας εκ των συσκευών της σειράς Redmi 9, χωρίς να γνωρίζουμε ποιας ακριβώς θα είναι. Επίσης, μαζί με το Poco C3 εντοπίστηκε και μία νέα συσκευή, το Redmi 9AT, για το οποίο δεν έχουμε ακούσει τίποτα προς το παρόν. Πάντως, το Poco brand φαίνεται να θέλει να κατακτήσει όλες τις κατηγορίες, με την κυκλοφορία συσκευών για όλες τις τσέπες.

Πηγή

Poco C3: Παίρνει πιστοποίηση Bluetooth η πρώτη entry-level συσκευή του brandTechblog.gr

Τάσος Παπανικολάου