Samsung Galaxy A01 Core: Επίσημα το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας

Η Samsung συνεχίζει την προσθήκη συσκευών της στην οικονομική κατηγορία των smartphones, αυτή τη φορά με την αποκάλυψη του Galaxy A01 Core το οποίο κοστίζει μόλις 74 δολάρια.

Το Galaxy A01 Core διαθέτει οθόνη τεχνολογίας PLS LCD 5,3 ιντσών και ανάλυσης HD+, με αναλογία οθόνης 18.5:9. Η οθόνη, όπως αναμέναμε στην εν λόγω κατηγορία, συνοδεύεται από αρκετά bezel περιμετρικά, θυμίζοντας παλαιότερες συσκευές της εταιρείας. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει η selfie κάμερα των 5MP με διάφραγμα F2.4, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκομαι την κάμερα των 8MP με F2.2, η οποία συνοδεύεται από φλας.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6739 της MediaTek, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2017, μαζί με 1GB μνήμης RAM και 16GB ή 32GB ενσωματωμένης μνήμης. Επίσης, η συσκευή έχει μπαταρία 3.000mAh και θύρα ακουστικών 3.5mm.

Το Galaxy A01 Core έχει πλαστική κατασκευή και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε και μαύρο. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 74 δολάρια, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα, στα 67 δολάρια, αν προλάβουν το πρώτο flash sale μέχρι τις 23 Ιουλίου. Η συσκευή κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στην Ινδονησία.

Πηγή

Samsung Galaxy A01 Core: Επίσημα το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείαςTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης