Σκληρή αντιπαράθεση για το Μάτι – Τι προκύπτει από τις καταθέσεις (video)

Σκληρή αντιπαράθεση για το Μάτι – Τι προκύπτει από τις καταθέσεις (video)

Συνεχείς αντιπαραθέσεις συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τα όσα κατήγγειλε ο πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής Δημήτρης Λιότσιος. Η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εμπλοκή της Βουλής στη διερεύνηση της υπόθεσης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να δηλώνει ότι το ελάχιστο είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Η Όλγα Γεροβασίλη επιμένει ότι δεν επικοινώνησε ποτέ με τον τότε αρχηγό της Πυροσβεστικής και προειδοποιεί ότι κάθε απόπειρα συκοφάντησής της θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο Δημήτρης Λιότσιος είχε καταθέσει από τον Μάρτιο στον ανακριτή για τις απειλές και τους εκβιασμούς που δεχόταν από τον τέως αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ΕΡΤ αναζήτησε για άλλη μία φορά τον τέως αρχηγό της πυροσβεστικής χωρίς ο ίδιος να ανταποκριθεί. Το περασμένο Σάββατο, πριν βγουν στη δημοσιότητα οι διάλογοι φωτιά, ο ίδιος δήλωνε στην ΕΡΤ ότι δεν είχε καμία συζήτηση με τον πραγματογνώμονα.

Η τελευταία επίσκεψη του Δημήτρη Λιότσιου στον ανακριτή ήταν τη Δευτέρα όπου παρέδωσε τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Την ίδια μέρα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του τέως αρχηγού της Πυροσβεστικής.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς, Μάριος Κωνσταντινίδης

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου
image}

Αφήστε μια απάντηση