Sony: Αυξάνει την παραγωγή του PlayStation 5 για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχαμε ενημερωθεί πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει αρχικά σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, με την εταιρεία να ετοιμάζει περίπου 5 με 6 εκατομμύρια τεμάχια για τη παγκόσμια κυκλοφορία της κονσόλας. Όμως, τα σχέδια φαίνεται να άλλαξαν και η Sony θέλει να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση της next-gen κονσόλας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιαπωνικό Bloomberg η εταιρεία έχει αυξήσει την παραγωγή του PlayStation 5, αφού πρώτα ενημέρωσε τους προμηθευτές των εξαρτημάτων και τα εργοστάσια παραγωγής. Με τις νέες πληροφορίες, η Sony αναμένεται να διαθέσει πάνω από 10 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως μέχρι το τέλος του έτους. Αυτή η απόφαση φαίνεται να ήρθε μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και την υψηλή ζήτηση που αναμένεται να έχει το νέο PlayStation.

Βέβαια, λογικό οι gamers να διψούν για τη νέα γενιά, καθώς το PlayStation 4 είναι πλέον 7 ετών. Από την άλλη, η Sony συνεχίζει να δίνει αποκλειστικότητες στο PlayStation 4 που άλλες πλατφόρμες θα ζήλευαν, οπότε περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις της εταιρείας και τις νέες εμπειρίες που θα προσφέρουν τα studio της.

Πηγή

Sony: Αυξάνει την παραγωγή του PlayStation 5 για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτησηTechblog.gr

Νίκος Ζώης