Το κουτί των cross-gen παιχνιδιών του Xbox είναι λίγο… υπερβολικό

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει τη νέα εμφάνιση των κουτιών του PlayStation 5, με τη Sony να στοχεύει στην απλότητα και τον όμορφο σχεδιασμό, συνδυάζοντας τα με τα χρώματα της επερχόμενης κονσόλας της εταιρείας.

Αν και δεν έχουμε την άμεση απάντηση της Microsoft, πήραμε, έστω και με πλάγιο τρόπο, μία γεύση από τα επερχόμενα κουτιά των cross-gen τίτλων του Xbox, δηλαδή των τίτλων που θα κυκλοφορήσουν και στο Xbox One αλλά και στο Xbox Series X. Χωρίς να σκέφτεται και τόσο την αισθητική, η Microsoft φαίνεται να γεμίζει το μπροστά μέρος του πράσινου κουτιού των παιχνιδιών του Xbox One, με ένα αρκετά κακό εικαστικό αποτέλεσμα.

Πλέον, κάτω από το πράσινο λογότυπο του Xbox (το οποίο είναι στο ίδιο χρώμα του υπόλοιπου κουτιού) στο πάνω μέρος, υπάρχουν οι ενδείξεις Xbox Series X και Xbox One στα αριστερά και 4K, HDR και Smart Delivery στα δεξιά. Επιπλέον, πιο κεντρικά θα υπάρχει και ένα νέο αυτοκόλλητο, που αναγράφει “Optimized for Series X”, κρύβοντας κάπως το κεντρικό art των παιχνιδιών.

Αν και με την έλευση του Xbox Series X θα δούμε διαφορετικό κουτί για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μόνο στη νέα κονσόλα, η τωρινή εμφάνιση των κουτιών των cross-gen τίτλων είναι πραγματικά απογοητευτική. Αναμένουμε τη νέα εμφάνιση της επερχόμενης κονσόλας.

Πηγή

Το κουτί των cross-gen παιχνιδιών του Xbox είναι λίγο… υπερβολικόTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης