Asus ROG Phone 3: Επίσημη επιβεβαίωση του Snapdragon 865+

Πριν λίγες ώρες το Lenovo Legion πέρασε από το AnTuTu Benchmark, αποκαλύπτοντας τη δύναμη του Snapdragon 865+. Όμως, δε θα είναι η μόνη συσκευή που θα έχει το νεότερο επεξεργαστή, καθώς και η Asus θα τον χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο της gaming smartphone.

Μέσα από ένα μικρό teaser 5 δευτερολέπτων, η Asus μας αποκάλυψε πως το ROG Phone 3 θα είναι εξοπλισμένο με το νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm, αναφέροντας πως θα είναι αυτό το δυνατότερο gaming phone που θα έρθει στην αγορά. Η συσκευή είχε περάσει από το Geekbench με τον Snapdragon 865, αλλά τελικά η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το νεότερο chip για να μη μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ASUS ROG PHONE 2 Out Of Stock

Το Asus ROG Phone 3 έχει περάσει και από την TENAA αποκαλύπτοντας μας τον σχεδιασμό του, με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να αναφέρουν πως η συσκευή θα έρθει με OLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και 12GB μνήμης RAM. H Asus έχει τοποθετήσει ένα χρονόμετρο στην ιστοσελίδα της, το οποίο μετράει αντίστροφα μέχρι τις 22 Ιουλίου, όπου και αναμένουμε την αποκάλυψη του gaming smartphone.

Πηγή

Asus ROG Phone 3: Επίσημη επιβεβαίωση του Snapdragon 865+Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης