OnePlus Nord: Θα έχει κάμερα επιπέδου flagship, σύμφωνα με τον Carl Pei

Το OnePlus Nord παραμένει ένα από τα πιο καυτά smartphones του 2020, με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε να είναι ελάχιστες αλλά τις προσδοκίες μας να έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Το δεύτερο γίνεται κυρίως εξαιτίας της ίδιας της OnePlus, η οποία σε κάθε ευκαιρία μας υπενθυμίζει το πόσο μοναδικό είναι αυτό που ετοιμάζει.

Στο λογαριασμό του στο Twitter, ο χρήστης @ishanagarwal24 ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία αναφέρει πως το επερχόμενο smartphone της εταιρείας θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, ή αλλιώς OIS, για πιο σταθερές λήψεις. Ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, έκανε Retweet το αρχικό Tweet του χρήστη, σημειώνοντας πως η συσκευή που έρχεται θα έχει κάμερα επιπέδου ναυαρχίδων.

Με το hype που έχει δημιουργηθεί για τη συσκευή, αν η OnePlus θέλει όντως να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας δε θα πρέπει να αρκεστεί στο “καλό”. Το OnePlus Nord αναμένεται να παρουσιαστεί στις 21 Ιουλίου, ενώ αύριο θα ανοίξει το δεύτερο κύμα προπαραγγελιών. Η συσκευή αναμένεται να προσφέρει στη mid-range κατηγορία χαρακτηριστικά flagship, όπως έκανε η εταιρεία στο παρελθόν με το OnePlus One.

OnePlus Nord: Θα έχει κάμερα επιπέδου flagship, σύμφωνα με τον Carl PeiTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης