Honor Choice: Τα TWS της εταιρείας κυκλοφορούν στην Ευρώπη με τιμή 35 Ευρώ

To brand Honor ήδη έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα δικά του, ασύρματα in-ear ακουστικά με την ονομασία Honor Magic Earbuds. Όμως, η εταιρεία δίνει και μία οικονομική εναλλακτική σε όσους θέλουν μία προσιτή πρόταση.

Τα νέα TWS της εταιρείας, με το όνομα Honor Choice, κυκλοφορούν από σήμερα στην Ευρώπη, προσφέροντας όλες τις βασικές λειτουργίες των Magic Earbuds με τιμή μόλις 35 Ευρώ. Τα εν λόγω ακουστικά αντέχουν έως και έξι ώρες συνεχής χρήσης, με τη θήκη να προσθέτει άλλες 18 ώρες χρήσης, ενώ έρχονται με πρωτόκολλο Bluetooth 5.0 και υποστήριξη των προτύπων BLE, HFP, A2DP και AVRCP.

Πέραν της μείωσης θορύβου που προσφέρεται από τα rubber tips, η συσκευή έχει και επιπλέον στρώση για μείωση θορύβου, καθώς επίσης και δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό για καλύτερη απόδοση στις κλήσεις. Τα Honor Choice έχουν πιστοποίηση IP54 για αντοχή σε νερό και σκόνη, ενώ προσφέρουν και έλεγχο μέσω αφής.

Τα Honor Choice κυκλοφορούν σε λευκό χρώμα και είναι διαθέσιμα σε αρκετούς προμηθευτές, όπως το Aliexpress. Η τιμή τους ανέρχεται στα 35 Ευρώ, μία αρκετά ελκυστική τιμή σε σχέση με τις προτάσεις πως υπολοίπων επώνυμων εταιρειών.

Πηγή

Honor Choice: Τα TWS της εταιρείας κυκλοφορούν στην Ευρώπη με τιμή 35 ΕυρώTechblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης